Menu

Istanbul

En ferie i Istanbul er en opplevelse som vil gi deg minner for livet. Byen er fylt med historie, kultur og fantastisk mat. Utforsk de vakre moskeene, besøk det imponerende Topkapi-palasset og gå deg vill i de travle basarene. Istanbul er en by som aldri sover, og du vil alltid finne noe spennende å gjøre, enten det er å nyte en tradisjonell tyrkisk bad eller ta en båttur på Bosporos-stredet.

Maten i Istanbul er en annen grunn til å besøke denne fantastiske byen. Prøv de deilige meze-retter, smakfulle kebaber og søte baklava-desserter. Du vil garantert bli forelsket i den rike smaken og duftene som fyller gatene i Istanbul. Ikke glem å besøke en av de lokale tehusene for å prøve den berømte tyrkiske teen.

Uansett om du er interessert i historie, arkitektur, mat eller shopping, vil Istanbul tilfredsstille alle dine behov. Ta deg tid til å utforske de ulike bydelene, som det trendy Beyoglu-området eller det historiske Sultanahmet-distriktet. En ferie i Istanbul vil virkelig gi deg en smakebit av den fantastiske tyrkiske kulturen.

Legg igjen en kommentar